Школа по миглопластика

ES Academy

ES Academy е създадена за любопитните и вечно търсещи хора, които имат желание да изградят или усъвършенстват уменията си за да се превърнат в истински професионалисти. Школа, в която се споделят тънкостите и разкриват тайните в света на миглопластиката.

1

Inspire yourself  

Удължаването и сгъстяването на мигли е изключително отговорна процедура, затова ES Academy предоставя на своите ученици и 3 месечна подкрепа, посредством сформирането на онлайн група. В тази група, бъдещите специалисти имат непрекъсната връзка със своя преподавател. Те могат да изпращат снимки, да задават въпроси, да обсъждат казуси, да получават насоки и правилни решения при възникнали трудности по време на работа.

Модули на обучения

Първи модул
(Косъм по косъм) - 2 Дни

Обучение, в което курсистите се запознават с основата, на която се гради миглопластиката, а именно класическата техника.
През първия ден се изучават тънкостите в процедурата, видове продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване. Предоставят се и практически упражнения върху изкуствени манекени. Вторият ден е изцяло практически. Наблюдава се демонстрация на последователността при работата върху жив модел. До края на деня, учениците се упражняват върху два различни, живи модела, като следват насоките на лектора.

price 960 lv.
Втори модул
(3D/4D/5D и Russian Volume) - 1 Ден

Еднодневно теоретично и практическо обучение за обемна техника може да се изучава самостоятелно, ако кандидатът вече има завършен курс на обучение „Косъм по косъм”. Ако желае да усвои и да практикува само тази техника, то тогава обучението е необходимо да бъде двудневно).
В деня на обучение, на учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на 3D/4D/5D/ и Russian Volume мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени.
*При записване на двата модула (класическа и обемна техники), курсистите ползват отстъпка, като общата сума за 3-те дни обучение е 1440.00 лв

Цена само на втори модул за вече завършили и практикуващи класическа техника 1:1-

price 570 lv.
Трети модул
Мастер ниво за техника -1 Ден

Еднодневно обучение за подобряване квалификацията на завършили и/или работещи специалисти. Предоставят се тънкости
и похвати при комбиниране, моделиране и изграждане на мигли.
Цена за практикуващи специалисти “Мастер ниво”

price 570 lv.
Schedule Program

Всички курсисти на ES Academy получават достъп до обучителни видео материали (визуално ръководство за извършване на процедура миглопластика). В тези видео материали ще имат възможност нагледно, „стъпка по стъпка“, да проследявят изцяло извършването на услугата, както и да усвоят професионалният подход по време на работа.

1

Обучението на ES Academy е лицензирано от МОН! След приключването му, всеки курсист освен сертификат от академията, получава и Държавно Удостоверение. Документът е по образец на МОН, с номенклатурен номер 3-37 за козметик по част от професия за завършен модул “Миглопластика”. Притежателят му има правото да упражнява техниката във всички салони и студиа в ЕС.

АБОНИРАЙ СЕ

и стани част от семейството на Expert Supreme. Научавай първи за нашите специални предложения и неустоими промоции.

Newsletter

on Instagram

Контакти

contact us
Expert Supreme Contacts

гр.София – 1113 кв. Изток
ул. Фр. Жолио Кюри 16, бл.155, ет.3

Contact Us

Безплатна доставка при поръчки над 250 лева.